Tämä avokadopasta nousi erittäin suosituksi pastareseptiksi viimevuosina. Safkaa-blogista hyppäsi koko kansan suosikkipastaksi. Avokadopastan resepti on muuten sama, ainoastaan pekoni on lisänä.
Valkosipulinkynsi 1
Chiliä punaista puolikas puhdistettuna
Lime 1
Avokadoa 2 täysin kypsänä
Suolaa
Pippuria myllystä
Oliiviöljyä
Basilikaa silputtuna nyrkillinen
Parmesan raastetta plus 1 dl
Spagettia n. 500 g
Pekonia paketti
- Keitä spagetti runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
- Valmista kastike.
- Pilko valkosipuli ja chili.
- Purista sekaan yhden limen mehu.
- Kaiverra avokadosta kaikki pieninä lohkoina sekaan.
- Lisää hienonnettu basilika ja kunnollista parmesanraastetta. Sekoittele varovasti.
- Lisää öljy ja suola sekä rouhittua pippuria.
- Leikkaa pekoni aivan pieneksi myös ja paista kuumalla pannulla hieman rasvaa pois.
- Sekoita pekonit joko kastikkeeseen tai laita annoksen päälle.
- Lorauta aivan pienesti spagetin keitinvettä vielä kastikkeen sekaan ja sekoita pastan joukkoon nostellen.
- Maistuu erittäin hyvin myös spagetin päälle aseteltuna.
- Vielä pienesti raastettua parmesania päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)