Avokadopasta pekonilla


Tämä avokadopasta nousi erittäin suosituksi pastareseptiksi viimevuosina. Safkaa-blogista hyppäsi koko kansan suosikkipastaksi. Avokadopastan resepti on muuten sama, ainoastaan pekoni on lisänä.

Valkosipulinkynsi 1
Chiliä punaista puolikas puhdistettuna
Lime 1
Avokadoa 2 täysin kypsänä
Suolaa
Pippuria myllystä
Oliiviöljyä
Basilikaa silputtuna nyrkillinen
Parmesan raastetta  plus 1 dl
Spagettia n. 500 g
Pekonia paketti
  • Keitä spagetti runsaassa suolalla maustetussa vedessä.
  • Valmista kastike. 
  • Pilko valkosipuli ja chili. 
  • Purista sekaan yhden limen mehu. 
  • Kaiverra avokadosta kaikki pieninä lohkoina sekaan. 
  • Lisää hienonnettu basilika ja kunnollista parmesanraastetta. Sekoittele varovasti. 
  • Lisää öljy ja suola sekä rouhittua pippuria. 
  • Leikkaa pekoni aivan pieneksi myös ja paista kuumalla pannulla hieman rasvaa pois. 
  • Sekoita pekonit joko kastikkeeseen tai laita annoksen päälle. 
  • Lorauta aivan pienesti spagetin keitinvettä vielä kastikkeen sekaan ja sekoita pastan joukkoon nostellen. 
  • Maistuu erittäin hyvin myös spagetin päälle aseteltuna. 
  • Vielä pienesti raastettua parmesania päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)