Helppo maukas kanapata


Musta-Pekka tuorejuustoa ja kermaa. Siihen lisätään vielä broilerinlihaa ja haudutetaan uunissa. Kohtuullisen hieno kermainen kanapata.

Broilerin rintafilettä
Musta-Pekka tuorejuustoa 1 kpl
Herne-maissi-paprika pakaste 1 pss
Pekonia 140 g
Sipulia 1 kpl
Valkosipulia 5 kynttä
Kermaa 5 dl
Suolaa
  • Pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. 
  • Pilko pekonia ja paista uunipadassa. 
  • Lisää sekaan sipulit ja kuullota pekonin rasvassa. 
  • Paista seuraavaksi broilerinlihat ja anna ottaa hieman pintaan väriä. 
  • Lisää Musta-Pekka tuorejuusto sekaan ja anna sulaa. 
  • Lisää kerma. 
  • Paista 200 asteessa noin 0.5 tuntia. 
  • Pienennä uunin lämpö 175 asteiseksi ja lisää herne-maissi-paprika pussi. 
  • Anna paistua uunissa vielä noin 30-45 minuuttia. 
  • Tarjoile lohkoperunoiden, riisin tai perunamuusin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)