Aivan mielettömän makuinen pasta. Löydät olutta ja omenamehua. Punavuori Gourmet-blogin, Lehtisen Anikon taitavaa ruokakikkailua. Yks Olut-kirjasta napattu.
Makkaraa n. 400 g esim. Chorizo, Bratwurst
Kaalia noin 600 g
Sipuli 1
Valkosipulia 2 kynttä
Varsiselleriä 2 vartta
Kurkumaa 2 tl
Chayennepippuria 1 tl tai chilijauhetta 1 tl
Laakerinlehtiä 3
Olutta Luostaria eli Trabbistia tai Abbey
Omenamehua n. 7 dl
Mustapippuria
Suolaa
Pastaa riittävästi
- Keitä pasta suolalla maustetussa, väljässä vedessä al`dente kypsyyteen. Valuta keitinvesi pois, älä huuhtele.
- Pilko kaali suikaleiksi.
- Samoin varsiselleri pieneksi, ohuiksi viipaleileiksi.
- Vielä sipulit hieman pienemmäksi.
- Pilko myös makkarat ja kuumenna pannulla.
- Kannattaa käyttää pataa tai korkeareunaista kasaria.
- Lisää valkosipuli sekaan.
- Lisää vielä kaikki kasvikset ja kuumenna.
- Lisää olut ja omenamehu sekä mausteet. Anna porista pienellä lämmöllä niin että neste on haihtunut noin puoleen.
- Tarkista vielä maku ja tuunaa tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Sekoita kaikki pastan joukkoon ja enjoy!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)