Makkarapasta


Aivan mielettömän makuinen pasta. Löydät olutta ja omenamehua. Punavuori Gourmet-blogin, Lehtisen Anikon taitavaa ruokakikkailua. Yks Olut-kirjasta napattu.

Makkaraa n. 400 g esim. Chorizo, Bratwurst
Kaalia noin 600 g
Sipuli 1
Valkosipulia 2 kynttä
Varsiselleriä 2 vartta
Kurkumaa 2 tl
Chayennepippuria 1 tl tai chilijauhetta 1 tl
Laakerinlehtiä 3
Olutta Luostaria eli Trabbistia tai Abbey
Omenamehua n. 7 dl
Mustapippuria
Suolaa
Pastaa riittävästi
  • Keitä pasta suolalla maustetussa, väljässä vedessä al`dente kypsyyteen. Valuta keitinvesi pois, älä huuhtele.
  • Pilko kaali suikaleiksi.
  • Samoin varsiselleri pieneksi, ohuiksi viipaleileiksi. 
  • Vielä sipulit hieman pienemmäksi. 
  • Pilko myös makkarat ja kuumenna pannulla. 
  • Kannattaa käyttää pataa tai korkeareunaista kasaria. 
  • Lisää valkosipuli sekaan. 
  • Lisää vielä kaikki kasvikset ja kuumenna.
  • Lisää olut ja omenamehu sekä mausteet. Anna porista pienellä lämmöllä niin että neste on haihtunut noin puoleen. 
  • Tarkista vielä maku ja tuunaa tarvittaessa suolalla ja pippurilla. 
  • Sekoita kaikki pastan joukkoon ja enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)