Mutti-tomaattimurskaa 1 tlk
Sipuli 1 pieni
Valkosipulia 2 kynttä
Vettä 2 dl
Oliiviöljyä 0.6 dl
Sokeria 0.5 tl
Appelsiinin kuorta
Punaviiniä 0.5 dl
- Kuullota sipulit hienonnettuna öljyssä, vähintään 10 minuuttia pienellä lämmöllä.
- Lisää sokeri ja puolet tomaattimurskasta. Hauduta jälleen 10 minuuttia.
- Lisää loppu tomaattimurska ja vesi. Hauduta sekoittaen.
- Anna poreilla pienesti noin 15 minuuttia.
- Lisää punaviini sekoittaen.
- Kunnes kastike on hieman mennyt kasaan lisää suola ja mustapippuri sekä appelsiinin kuorta muutama pala.
- Ota kastike sivuun ja lisää kunnollista oliiviöljyä joukkoon.
- Sekoita kastike esimerkiksi keitetyn pastan joukkoon heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)