Pastakakku syntyy samalla tavalla kuin täytetyt Canneolit. Tulee vain hieman näköä enemmän. Kuulemma pastakakun avulla voi "huijata" ruokaa vieroksuvia lapsia syömään uutta.
Jauhelihaa 500 g plus
Sipuli 1
Valkosipulia muutama kynsi
Tacokastiketta tlk medium
Tacomaustepussi 1
Kermaa 4 dl
Mozzarella 1 pallo
Pepperoni makkaraa
Pekonia 1 paketti
Creme Bonjour Chili tuorejuustoa 1 pkt
Canneoleja 1.5 pkt
Mozzarella-Edam juustoraasteseosta 500 g
- Valmista kastike. Pilko sipulit ja kuullota nopeasti voissa ja paista jauheliha kypsäksi.
- Kaada tacokastike ja mausteseos sekaan.
- Lisää kerma.
- Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
- Pilko pekoni aivan pieneksi silpuksi. Sekoita pekoni tuorejuuston kanssa hyvin keskenään.
- Varaa irtopohjavuoka ja voitele se kauttaaltaan.
- Leikkaa canneolit sahaamalla varovasti keskeltä puoliksi. Lado vuokaan tasainen puoli alaspäin.
- Laita keskimmäisiin canneolipötköihin chili-pekoni seos. Pienellä lusikalla ja puhtailla sormilla onnistuu hienosti.
- Aloita täyttämään kastiketta canneolien sisään, aloittaen ulkoreunalta. Ei aivan täyteen asti. Puoliväliin on hyvä. Jatka näin aina keskustaa kohden, kunnes chili-pekoni täytteet tulee vastaan. Mikäli vielä riittää kastiketta, täytä loput.
- Lisää runsaasti juustoraastetta päälle.
- Uuniin 225 astetta ja paista noin 20 minuuttia keskitasolla.
- Siivuta Mozzarellaa ja laita slice pepperonimakkaraa ja mozzis päälle. Saat hieman painaa sisäänpäin. Vielä persiljaa leikkaat päälle ja paistat sen 10 minuuttia. Tarkkaile hieman ettei pinta tummu liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)