Pastakakku - täytetyt canneolit



Pastakakku syntyy samalla tavalla kuin täytetyt Canneolit. Tulee vain hieman näköä enemmän. Kuulemma pastakakun avulla voi "huijata" ruokaa vieroksuvia lapsia syömään uutta.

Jauhelihaa 500 g plus
Sipuli 1
Valkosipulia muutama kynsi
Tacokastiketta tlk medium
Tacomaustepussi 1
Kermaa 4 dl
Mozzarella 1 pallo
Pepperoni makkaraa
Pekonia 1 paketti
Creme Bonjour Chili tuorejuustoa 1 pkt
Canneoleja 1.5 pkt
Mozzarella-Edam juustoraasteseosta 500 g
  • Valmista kastike. Pilko sipulit ja kuullota nopeasti voissa ja paista jauheliha kypsäksi. 
  • Kaada tacokastike ja mausteseos sekaan. 
  • Lisää kerma. 
  • Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. 
  • Pilko pekoni aivan pieneksi silpuksi. Sekoita pekoni tuorejuuston kanssa hyvin keskenään. 
  • Varaa irtopohjavuoka ja voitele se kauttaaltaan. 
  • Leikkaa canneolit sahaamalla varovasti keskeltä puoliksi. Lado vuokaan tasainen puoli alaspäin. 
  • Laita keskimmäisiin canneolipötköihin chili-pekoni seos. Pienellä lusikalla ja puhtailla sormilla onnistuu hienosti. 
  • Aloita täyttämään kastiketta canneolien sisään, aloittaen ulkoreunalta. Ei aivan täyteen asti. Puoliväliin on hyvä. Jatka näin aina keskustaa kohden, kunnes chili-pekoni täytteet tulee vastaan. Mikäli vielä riittää kastiketta, täytä loput. 
  • Lisää runsaasti juustoraastetta päälle. 
  • Uuniin 225 astetta ja paista noin 20 minuuttia keskitasolla. 
  • Siivuta Mozzarellaa ja laita slice pepperonimakkaraa ja mozzis päälle. Saat hieman painaa sisäänpäin. Vielä persiljaa leikkaat päälle ja paistat sen 10 minuuttia. Tarkkaile hieman ettei pinta tummu liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)