Portviinissä haudutettua kanaa


Tässä broileri- tai kanareseptissä ei heitetä hukkaan, hienoa portviiniä. Se kaikki tarttuu lihaan. Kun kunnolla haudutat annoksen loppuun, voit tuntea kuin liha sulaa suuhun. Helppoa, helpompi broileriruoka.

Broilerin rintafileitä
Portviiniä 3.5 dl
Kermaa 5 dl
Suolaa 1.5 tl
Pippuria
Vehnäjauhoja
Voita
Hillosipuleita 10 kpl
  • Ota broilerinlihat ajoissa huoneenlämpöön. 
  • Lisää reilusti vehnäjauhoja lautaselle. 
  • Leivitä broilerit molemmin puolin. 
  • Kuumenna pannu ja paista runsaassa voissa. 
  • Siirrä sivuun. 
  • Kaada portviiniä 3 dl paistinpannulle. 
  • Kiehauta. 
  • Lisää kerma, suola, pippuri ja hillosipuli. 
  • Kunnes kiehuu uudestaan, siirrä lihat kastikkeen sekaan. 
  • Anna hautua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. 
  • Tarjoile riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)