Hirven jauhelihapihvit


Hirvenlihaa ei aina ole saatavilla mutta jos onnistut saamaan sitä, esimerkiksi jauhelihan muodossa niin hirven jauhelihapihvit ovat yksi vaihtoehto. Makua ja koostumusta löytyy. Valmistuu nopeasti.

Sipulikeitto Knorr pussi
Smetanaa 1 prk
Kermaa n. 0.5-1 dl
Ranskanleipää tai vastaavaa 3 viipaletta
Hirven jauhelihaa 500 g
Suolaa
Mustapippuria
Valkopippuria
Chilijauhetta
  • Irroita leivästä reunat ja murustele smetanan ja kerman sekaan. Sekoita kunnolla ja anna hetki turvota.
  • Lisää sipulikeittopussin sisältö sekaan. 
  • Laita hirvenjauheliha sekaan ja sekoita. 
  • Mausta valkopippurilla, chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Vajaa teelusikallinen kutakin. 
  • Kastele kädet kylmällä vedellä ja leivo tasakokoisia pihvejä. 
  • Paista voin kanssa, keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia / puoli. 
  • Kääri pihvit hetkeksi folioon, ennen tarjoilua. 
  • Uunissa 200 asteessa kypsyvät noin 15-20 minuutissa.
VINKKI! Perunamuusin kanssa, ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)