Näissä lammaspyöryköissä on makua ja koostumusta. reseptin sain Israelilaiselta keittiön ammattilaiselta. Pinjansiemenet antaa hauskan suutuntuman, mausteisen lihan kanssa.
Lampaan- tai karitsanjauhelihaa 700 g
Sipuli 1 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Korianteria 1 puntti
Persiljaa 1 puntti
Kananmuna 2 kpl
Suolaa 2 tl
Chiliä jauhettuna 2 tl
Paprikajauhetta
Juustokumina 1 tl
Pinjansiemeniä 1.5 dl
- Pilko sipulit pieniksi. Sekoita kunnolla karitsan- tai lampaan jauhelihan joukkoon.
- Lisää mausteet.
- Pilko todella pieneksi persilja ja korianteri ja sekoita taikinaan.
- Lisää kananmunat ja pinjansiemenet. Sekoita kunnolla.
- Kastele kädet kylmällä vedellä ja leivo pyöreiksi.
- Paista voin kanssa pannulla tai uunissa 200 asteessa, noin 10-15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)