Eräänä iltana Henri Alenilta lähti twitteriin "misu". Jaloviinalla maustettu tiramisu, mukana mustikoita. Hashtag kulki nimellä #misu. Joten tässä oli se juttu, kun yleensä sinne lirautetaan Amarettoa niin tähän mausteeksi ja makua antamaan meniki Jaloviinaa.
Kananmunia 4 kpl
Sokeria 0.7 dl
Mascarponejuustoa 250 g
Savoiardi-keksejä 12 kpl
Kahvia 1 dl
Jaloviinaa 1 rkl
Pakastemustikoita 3 dl
- Vaahdota munan keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi.
- Lisää mascarpone ja sekoita sekaan.
- Vaahdota munan valkuaiset ja loput sokerit.
- Yhdistä vaahdot varovasti nostellen sekaan.
- Pätki savoiardit annoskulhoon tai asettele vuokaan vierekkäin.
- Keitä vahvaa kahvia ja mausta se jaloviinalla.
- Kostuta keksit kahviseoksella.
- Ripottele sulaneet mustikat keksien päälle.
- Kaada muna-mascarponevaahto sekaan.
- Laita kelmu päälle ja jääkaappiin n. 2 tunniksi.
- Siivilöi päälle kaakaojauhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)