Jallutiramisu


Eräänä iltana Henri Alenilta lähti twitteriin "misu". Jaloviinalla maustettu tiramisu, mukana mustikoita. Hashtag kulki nimellä #misu. Joten tässä oli se juttu, kun yleensä sinne lirautetaan Amarettoa niin tähän mausteeksi ja makua antamaan meniki Jaloviinaa.

Kananmunia 4 kpl
Sokeria 0.7 dl
Mascarponejuustoa 250 g
Savoiardi-keksejä 12 kpl
Kahvia 1 dl
Jaloviinaa 1 rkl
Pakastemustikoita 3 dl
  • Vaahdota munan keltuaiset ja puolet sokerista vaahdoksi. 
  • Lisää mascarpone ja sekoita sekaan. 
  • Vaahdota munan valkuaiset ja loput sokerit. 
  • Yhdistä vaahdot varovasti nostellen sekaan. 
  • Pätki savoiardit annoskulhoon tai asettele vuokaan vierekkäin. 
  • Keitä vahvaa kahvia ja mausta se jaloviinalla. 
  • Kostuta keksit kahviseoksella. 
  • Ripottele sulaneet mustikat keksien päälle. 
  • Kaada muna-mascarponevaahto sekaan. 
  • Laita kelmu päälle ja jääkaappiin n. 2 tunniksi. 
  • Siivilöi päälle kaakaojauhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)