Juustokakku missä oikeasti on koostumus kohdillaan ja makuja. Lime tuo kuvassa päälimmäinen ja valkosuklaa kun osuu toisiinsa, tapahtuu ainoastaan ihmeitä.
Kaurakeksejä 170 g
Voita 75 g
Liivatelehtiä 4 kpl
Lime 1 mehu
Valkosuklaata 200 g
Tuorejuustoa maustamatonta 200 g
Sokeria 2 rkl
Kananmunia 2 kpl valkuaisia
Kuohukermaa 2 dl
- Hienonna aluksi keksit muovipussissa.
- Sulata voi ja sekoita joukkoon.
- Noin 22 cm irtopohjavuoka ja levitä massa pohjalle.
- Jäähdytä hieman jääkaapissa. I
- rroita keltuainen ja valkuainen toisistaan ja vatkaa puhtaalla vatkaimella valkuainen ja sokeri piukaksi vaahdoksi.
- Vaahdota toisessa kulhossa kerma.
- Sulata valkosuklaa ja vatkaa tuorejuuston kanssa keskenään.
- Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutin ajaksi ja purista limestä mehut.
- Kiehauta tai mikron kautta kuumaksi ja sulata limen mehun kanssa ja lisää valkosuklaan sekä tuorejuuston seokseen.
- Lisää vaahdot kevyesti sekaan kevyesti hämmentäen.
- Kaada tasainen, massa keksiseoksen päälle jalaita jääkaappiin n. 12 tunnin ajaksi.
- Irroita kakku vuoasta ja laita tarjolle.
- Ohje spotattu Valio.fi sivuilta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)