Juustokakku limellä


Juustokakku missä oikeasti on koostumus kohdillaan ja makuja. Lime tuo kuvassa päälimmäinen ja valkosuklaa kun osuu toisiinsa, tapahtuu ainoastaan ihmeitä.

Kaurakeksejä 170 g
Voita 75 g
Liivatelehtiä 4 kpl
Lime 1 mehu
Valkosuklaata 200 g
Tuorejuustoa maustamatonta 200 g
Sokeria 2 rkl
Kananmunia 2 kpl valkuaisia
Kuohukermaa 2 dl
  • Hienonna aluksi keksit muovipussissa. 
  • Sulata voi ja sekoita joukkoon. 
  • Noin 22 cm irtopohjavuoka ja levitä massa pohjalle. 
  • Jäähdytä hieman jääkaapissa. I
  • rroita keltuainen ja valkuainen toisistaan ja vatkaa puhtaalla vatkaimella valkuainen ja sokeri piukaksi vaahdoksi.
  •  Vaahdota toisessa kulhossa kerma. 
  • Sulata valkosuklaa ja vatkaa tuorejuuston kanssa keskenään. 
  • Laita liivatelehdet kylmään veteen 5 minuutin ajaksi ja purista limestä mehut. 
  • Kiehauta tai mikron kautta kuumaksi ja sulata limen mehun kanssa ja lisää valkosuklaan sekä tuorejuuston seokseen. 
  • Lisää vaahdot kevyesti sekaan kevyesti hämmentäen. 
  • Kaada tasainen, massa keksiseoksen päälle jalaita jääkaappiin n. 12 tunnin ajaksi. 
  • Irroita kakku vuoasta ja laita tarjolle. 
  • Ohje spotattu Valio.fi sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)