Nyt saa riista makua ja uunissa valmistuu. Mureaa lihaa tulee ehdottomasti. Yksi tapa kauriinlihalle tai peuranlihalle.
Metsäkaurista tai peuranlihaa 500 g
Kermaa 6 dl
Sipuli 1 kpl
Punainen chili 1 kpl
Valkosipulia 2 kynttä
Pippuri sulatejuusto ( Musta-Pekka) 1 kpl
Lihaliemikuutio 1 kpl
Keittojuureksia 1 pss
Suolaa
Pippuria
- Pilko lihat 2-4 cm paloiksi.
- Paista nopeasti pannulla voin kanssa, pinta ruskeaksi.
- Siirrä lihat uunipataan.
- Pilko chili ja sipulit pieneksi ja laita lihan joukkoon.
- Lisää kerma.
- Murustele pippurijuusto ja yksi lihaliemikuutio.
- Lisää suolaa ja pippuria myllystä.
- Laita 150 asteiseen uuniin noin 1.5 tunnin ajaksi.
- Lisää juurekset, jatka paistamista n. 30 minuuttia. Sekoita välillä.
- Tarjoile perunamuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)