Tässä on suklaakakku. Tällä reseptillä maksimoit suklaahimosi. Pohja on pehmeä ja se sulaa suuhun. Toisaalta jos sinulle ei riitä mikään, kuorruta se samoin kuin mokkapalat.
Vehnäjauhoja 5 dl
Suolaa 0.5 tl
Leivinjauhetta 1 tl
Sokeria 4 dl
Maitoa 0.5 dl
Kananmunia 2 kpl
Kahvia 3 dl
Voita 250 g
Tummaa suklaata 100 g
Valkoista suklaata 100 g
Kaakaojauhetta
- Rasvaa syvä kakkuvuoka ja jauhota pinta kaakaojauheella.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää maito, kananmunat ja jäähtynyt kahvi.
- Sulata voin kanssa suklaat.
- Sekoita ja anna jäähtyä hetki.
- Lisää taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Paista 175 asteessa n. 45-60 minuuttia.
- Tarkista kypsyys tikulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)