Suklaakakku, niin suklaakakku


Tässä on suklaakakku. Tällä reseptillä maksimoit suklaahimosi. Pohja on pehmeä ja se sulaa suuhun. Toisaalta jos sinulle ei riitä mikään, kuorruta se samoin kuin mokkapalat. 

Vehnäjauhoja 5 dl
Suolaa 0.5 tl
Leivinjauhetta 1 tl
Sokeria 4 dl
Maitoa 0.5 dl
Kananmunia 2 kpl
Kahvia 3 dl
Voita 250 g
Tummaa suklaata 100 g
Valkoista suklaata 100 g
Kaakaojauhetta
  • Rasvaa syvä kakkuvuoka ja jauhota pinta kaakaojauheella. 
  • Sekoita kuivat aineet keskenään. 
  • Lisää maito, kananmunat ja jäähtynyt kahvi. 
  • Sulata voin kanssa suklaat. 
  • Sekoita ja anna jäähtyä hetki. 
  • Lisää taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. 
  • Paista 175 asteessa n. 45-60 minuuttia. 
  • Tarkista kypsyys tikulla. 
VINKKI! Kuivakakkuna loistava. Mutta hieno myös täytekakun pohjaksi. Kokeile kuorruttaa mokkapalojen tyylisellä kuorrutuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)