Broilerin- tai kananrintaa hieman hakataan ohueksi ja maustetaan sherryllä tai marsalaviinillä, kerman kanssa. Tarjoillaan riisin ja raikkaan salaatin kaverina. Lähellä täydellistä kanaruokaa.
Broilerin rintafilettä 8 kpl
Voita n. 50 g
Marsalaviiniä 2 dl tai sherryä
Kuohukermaa 2 dl
Jauhoja
Suolaa
Pippuria
- Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.
- Hakkaa fileet todella ohueksi kelmun välissä.
- Laita jauhoja lautaselle ja leivitä lihat molemmin puolin.
- Lisää voi pannulle ja paista fileet kuumassa, molemmin puolin noin 2-3 minuuttia.
- Siirrä lihat sivuun.
- Kaada hieman voita pois pannulta ja lisää marsalaviini tai sherry.
- Hauduta neste noin puoleen ja lisää kerma.
- Anna kiehua hetki, samalla sekoitellen.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää paistetut fileet kastikkeen joukkoon ja hauduta muutama minuutti lämpimäksi.
- Tarjoile rapsakan salaatin ja keitetyn riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)