Punaviinistä mureaa lammasta

Lammasta potkalla tai ilman
Sipulia 2 kpl
Porkkanaa 4-5 kpl
Valkosipulia 3 kynttä
Maustepippuria 10 kpl
Laakerinlehtiä 2 kpl
Katajanmarjoja 10-15 kpl
Suolaa 2 tl
Punaviiniä 1 pullollinen
  • Laita lammas uunivuokaan ja pilko sekaan sipulit, porkkanat. 
  • Lisää myös laakerinlehdet ja muut mausteet sekä katajanmarjat. 
  • Kaada sekaan punaviini. 
  • Kääntele muutaman kerran ja anna marinoitua noin 2 tuntia huoneenlämmössä. 
  • Laita uuniin asteita 175 ja paista noin 1.5 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)